image

Μίλτος Τσιάκαλος Επιβεβαιωμένο

Ζωγράφισε τη ζωή σου με τα δικά σου χρώματα

5.0/51 Κριτικές

Είμαι ο Μίλτος Τσιάκαλος.

Πάθος μου είναι το life coaching, η αλλαγή και η προσωπική εξέλιξη

Ασχολούμαι με το coaching από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει το μονοετές βιωματικό πρόγραμμα ‘Diploma in Personal & Executive Coaching’ που είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών από την Association for Coaching και  προσφέρεται από το Athens Coaching Insitute.

Συνεργάζομαι με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, έχοντας πραγματοποιήσει ομιλίες στα τμήματα Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Αμαρουσίου και Παιανίας.

Θεωρώ ότι πολλοί από εμάς συμβιβαζόμαστε με μια ζωή που δεν ακολουθεί τις πραγματικές μας επιθυμίες και δεν αξιοποιεί όλο το δυναμικό μας. Οι περισσότεροι το αναγνωρίζουμε, θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, ωστόσο μένουμε αγκιστρωμένοι στην παρούσα κατάσταση είτε γιατί δεν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, είτε γιατί δεν έχουμε το θάρρος να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε, είτε γιατί έχουμε μάθει συμπεριφορές οι οποίες αντί να ευνοούν την δοκιμή περισσότερο ενθαρρύνουν το συμβιβασμό και την προσαρμογή.

Μέσω των προσωπικών μου βιωμάτων σε καταστάσεις που έπρεπε να αλλάξω συνειδητοποίησα την σημασία του να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας όσο και αν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τον κοινωνικό μας περίγυρο, ο οποίος θέτοντας σαν προτεραιότητα τη δική του ασφάλεια προσπαθεί συνήθως να μας κρατήσει στον συμβατικό τρόπο σκέψης.

Όλες οι αλλαγές που αποζητούσα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μου φαινόντουσαν αδύνατες να πραγματοποιηθούν θεωρώντας το κόστος πολύ μεγάλο. Μέσω της ενδυνάμωσης από τους κατάλληλους ανθρώπους κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν να ακολουθήσω τον δικό μου τρόπο σκέψης και να αναλαμβάνω το όποιο ρίσκο. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Είμαι πρόθυμος να γνωριστούμε, να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις, να σας εισάγω στην μεθοδολογία του life coaching και αν το επιθυμείτε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία πάνω στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

Για όσους ενδιαφέρονται για την επαγγελματική μου πορεία, μπορείτε να βρείτε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μου προφίλ στο Linkedin

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Life Coaching στείλτε mail στο info@lifecoaching.gr ή στο miltostsiakalos@lifecoaching.gr.

1 Review for Μίλτος Τσιάκαλος

ikasotaki4167 1 Κριτικές
Μία υπέροχη εμπειρία
View All

5.0

Παρακολούθησα το διαδικτυακό σεμινάριο “Ο συνδρομητής που καλείτε, δεν είναι Συναισθηματικά Διαθέσιμος -β’ κύκλος”. Ο κ.Τσιάκαλος είχε άριστη γνώση της θεωρίας που παρουσίασε, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όλους τους εκπαιδευόμενους και προσάρμοζε τον τρόπο προσέγγισής του στον καθένα από εμάς σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες μας. Είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος, ένιωσα άνετα να μοιραστώ μαζί του προσωπικές μου σκέψεις και επιθυμίες και ένιωσα αποδοχή. Μετά από αυτήν την εμπειρία, έθεσα νέους στόχους σχετικά με τις προσωπικές και επαγγελματικές μου σχέσεις. Επίσης ο κ.Τσιάκαλος είχε άριστη συνεργασία με την συνδημιουργό του σεμιναρίου κ.Αντζά.

Was this review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 1
image